Apraksts
Uzlabojums: Baklažanses – no tropu Indijas reģioniem cēlies auglis. To augļi aug lieli un ovāla veidota. XVI gs. baklažans Eiropā tika uzskatīts par dekoratīvu auglu un tikai XIX gs. tika atzīts par dārzeņu, ko izmanto pārtikai. Zināms, ka zaļie baklažāni nav piemēroti ēdienam, taču termiski apstrādāti tie ir lieliski piemēroti dažādot ēdienus vai gatavot atsevišķus ēdienus. SUNTAT tradicionālās grilētas baklažānas ir grilētu baklažānu produkts, ko pievieno tradicionālo receptu garšu notēm. Garšas harmonija tiek radīta, pievienojot tradicionālus dabīgus ingredientus, garšaugus un saderīgus garšvielas. Ar šo produktu lieli baklažāni, kas lielākoties ir zināmi, var izpausties citās krāsās. Nav šaubu, ka SUNTAT zīmols izceļas ar augstas kvalitātes produkciju. Pateiktie produkti saņem pozitīvas atsauksmes no patērētājiem par to kvalitāti. Lietošana: Grilētus baklažānus, ko pabāzījat virs galda, var izmantot kā piedevu zivju un gaļas ēdieniem. Grilētās baklažānas, kā viegls uzkodu, lieliski piemēroti vegānu ēdiena cienītājiem. Ar šo konservēto produktu ieteicams piedevot zupām vai sautējumiem. Informācija uz produkta iepakojuma var atšķirties no iepriekš uzrādītās sastāvdaļu saraksta un produkta uzturvērtības. Lūdzu, vadīties pēc informācijas, kas ir uz iepakojuma, jo tā vienmēr ir pareiza.
Sastāvdaļas: Baklažāni, sāls, skābumu regulējoša viela E330 citronskābe, antioksidants: askorbīnskābe.
Glabāšanas laiks: labākā līdz: sk. uz iepakojuma.
Saglabāt vēsā, sausā vietā.
100g produkta enerģētiskā, uzturvērtība
Enerģētiskā vērtība: 80 kJ / 19 kcal
Ogļhidrāti: 2,1 g (no kuriem cukurs: 2 g)
Olbrāvi: 1 g; Sāls: 1 g
Ražotājvalsts: Turcija