Apraksts
Preces apraksts:
Zaļā karija pasta KANOKWAN, 50 g
Svars: 50 g
Sastāvdaļas: Čili pipari, Citronzāle, Ķiploki, Sāls, Šalots, Galangals, Kaffir līmes miza, Kimina pulveris.
Uzglabāt sausā un vēsā vietā. Pēc atvēršanas uzglabāt ledusskapī.
Izlietojams līdz: skatīt uz iepakojuma.
Informācija uz produkta iepakojuma var atšķirties no norādītā sastāva un produkta uzturvērtības lapā.
Vadīties pēc informācijas uz iepakojuma, jo tā vienmēr ir pareiza.
Zaļais karis ir viena no daudzajām karija sugām, kas cēlusies no Centrālās Taizemes. Daudzi zina kari kā garšvielu, kas pārstāv Indijas ēdienu kultūru? Tomēr zaļais karis Eiropā ir nedaudz mazāk zināms. Šīs sugas galvenā sastāvdaļa ir zaļie čili pipari, un tāpēc produkts iegūst bagātīgi zaļu?
krāsu. Lai gan zaļais karis ir diezgan asas, tradicionālo sarkanā kari garš ar savu aso nokrāsu ir pazīstamāks. Zaļā karija pasta tiek pagatavota, smalcinot zaļos čili piparus, sīpolus, ķiplokus, siama ingveru, citronzāli, citrona mizu, galangalu, kimina sēklas, baltos piparu graudus, garožas sast?
un sāli. Nav pārsteidzoši, ka eksotiskās sastāvdaļas receptē īpaši sarežģī šīs pastas ražošanu mājās. “Kanokwan” zaļā karija pasta ir Taizemē ražots produkts, tāpēc jutīsiet autentisk?
Austrumietisko garšu bez lielām piepūlēm. 50 g iepakojums lieliski piemērots eksperimentēšanai mājās.
Lietošana: Zaļā pasta ir mazāk asiņa, tāpēc tai patiks tiem, kam tradicionālais sarkanais karis likās pārāk spēcīga garša. Produkts kļūs par nenovērtējamu palīgu, gatavojot Āzijas virtuves gaļas ēdienus, zivis vai dārzeņus. Apsmaidi vistas gaļu, pievienojiet pastu, kokosriekstu pienu un jums būs garšas pilni ēdieni, ko papildinās asais Taizemietisks mērce. Lai ēdiens būtu vēl bagātīgāks, ieteicams pievienot dažādus ceptus dārzeņus.