Apraksts
Cēlonis: Turcija Uzcelšanās: Sarkanās pipari – pazīstami arī kā čili pipari, pieder pārtikas garšvielu grupai. Čili pipari ir izcelsme no Meksikas, bet ir izplatījušies visā pasaulē ar savu izmantošanu. Ir daudz dažādu sarkanu piparu šķirņu ar atšķirīgu asumu. Čili piparu ieguvis tikai globālu atzīšanu. Pipari ir ieguvis tik lielu popularitāti, ka pat notiek pasaules čili piparu ēšanas čempionāti. “SUNTAT” čili asie pipari – produkts, kas iepakots 660 gr. burkā un lieliski piemērots asu garšvielu cienītājiem. Šo piparu pielietošanas princips ir ļoti universāls, jo tie lieliski der ar gandrīz visiem ēdieniem. Lietošana: Sarkanās pipari tiek lietoti gan svaigi, gan apstrādāti, savukārt čili piparus izmanto, lai aizsargātu ātri bojājošos pārtikas produktus. Ieteicams izmantot čili piparus uz pīrāga, kopā ar gaļas ēdieniem, dažādos šķīvju ēdienos vai sasmalcinātus salātos. Tomēr visvairāk zināmie ēdieni ar čili pipariem ir Vidusamerikas virtuvēs: salsas mērce, “Tex-mex” virtuves čili con carne vai Sambal mērce. Informācija uz produkta iepakojuma var atšķirti no sastāva un uzturvielu vērtības, kas norādīta tīmekļa vietnē. Ievērojiet informāciju, kas norādīta uz iepakojuma, jo tā vienmēr ir pareiza.
Sastāvdaļas: Čili asie pipari, ūdens, sāls, etiķis, skābuma regulētājs (E330 citronskābe), stabilizators (E509 kalcija hlorīds), konservanti (E202 kālija sorbāts, E211 nātrija benzoāts, E223 nātrija metabisulfīts).
Uzglabāt vēsā un sausā vietā. Labāk līdz: skat. uz iepakojuma.
100 g produkta enerģētiskā un uzturvielu vērtība
Enerģētiskā vērtība: 114 kJ / 27 kcal
Ogļhidrāti: 4,2 g (no kuriem cukurs: 0,4 g)
Tauki: 0,25 g (no kuriem piesātinātās taukskābes: 0,1 g)
Olbušanas: 0,5 g; Sāls: 4,5 g
Cēlonis: Turcija