Apraksts
Ingvers ir tradicionalā medicīnā un ēdienos gatavošanā izmantotā auga no seniem laikiem, kas cēlies no Ķīnas. Šodien Ķīna ir otrā lielākā ingvera piegādātāja pasaulē (19%), ieņemot otro vietu aiz Indijas (30%). Šī auga ēdamā daļa ir ingvera saknes, no kurām tiek iegūti dažādi ēdieni. “AJI” – pasaulē labi zināma Rietumāzijas pārtikas preču zīme. “Aji” produkti ir autentiski Rietumāzijas garšas. Viens no tiem ir marinētā ingvera sakne, ko vietējie iedzīvotāji uztver kā gardo produktu. Asā un sulas pilns šī auga pēcgarša bagātina dažādus ēdienus. Tomēr šodienas kultūrā marinētais ingvers joprojām pazīstams kā suši ingvers. Lietošana: Japāniskie ēdieni, īpaši suši, nav kompleti bez japāniskā ingvera. Kopā ar japānisko sinepiņu (wasabi) ingvers ir kļuvis par neatņemamu suši sastāvdaļu. Japāņi lieto ingveru kopā ar gaļas uzkodēm, zupām vai tradicionālajiem makaroniem. Ingvers šiem ēdieniem piešķir patīkamu asumu. Interesanti, ka dažreiz ingveru pasniedz kā mutes atsvaidzinātāju, kas palīdz sagatavoties nākamajam ēdienam. Sastāvdaļas: ingvers (60%), ūdens, sāls, skābumu regulējošās vielas E260, E330, konservants E202, saldinātājs E951, krāsviela E163, saldinātājs E950, garšas stiprinātājs E621, saldinātājs E954. Pēc atvēršanas uzglabāt ledusskapī un izlietot 7 dienu laikā. Enerģētiskā vērtība 126 kJ/30 kcal, Tauki 0 g, no kuriem piesātinātās taukskābes 0 g; Ogļhidrāti 2,5 g, no kuriem cukurs 1 g, Olbaltumvielas 0 g, Sāls 2,5 g. Izcelsmes valsts: Ķīna Labākais līdz: skatīt uz iepakojuma. Informācija uz produkta iepakojuma var atšķirties no šajā lapā norādītās sastāvdaļas un produkta uzturvērtības. Ievērojiet informāciju uz iepakojuma, jo tā vienmēr ir pareiza.