Apraksts
Uguns Harissa ir plecu Tunisa avota asa stingr kr?sa pasta, kas
no?audz vrd aj paprika, as pipari, dabgas garu augi un zole. ?is roku pal?gojuma spodrs gar?gars bs preznim gar?celju cien?tjiem. “Sicam” piparu mada harissa tiekta no labkajm gadjbm papriem un as pipariem. Sniegts augsts kvalittes standarts izmet produkts odinam stingr garu un saskan?ojo garsu gar?m. Harissa pal?gojums tika piedvans mvajos iepakojums, jo izmanto viegl porcijas akt. Piem?rotajiem saviem eksotiskajiem edienukiem pievienojiet asuma aptuveni. Lieto?ana: Harissa ir neaizvietojama asu edienu sastvda?a. Pat tadu auku anbar?zumu edienu sienu satiks port pievienot hariss. Pildtus dargu edienu, piem?roti k brz? sog?do carinieki, piem?ram, pild?tas bakla?i vai pild?tas cukini var iegtie brz? eksotiku. Hariss?
izmantojiet, gatavojot ?erti ar putnveida fasranu, piemram, vstra fasranu arvai ar r i?em ar vri?m. ?oti svabu neparakurst asu piedav savos siens, palaistu, ka tas nep?rk brdgos visu pjaujos garus. Informcija uz iepakojuma var at?irties no lap uzrakstts compozcijas un produkt maingvertbas. Vadjieties p?c informcijas uz iepakojuma, jo t ir vienmer pareiza.