Apraksts
Ketnes trauks, tas ir taisnīgs un veselīgs sintētisku, nelipīgu slāņu alternatīvs. Šī SKOTTSBERG® ketnes panna ir daudz fantastisku īpašību. Tā ir iepriekšēji aprakta ar augu eļļu, tāpēc pārtika neprilips uz tās. Tāpat tā ir izgatavota no vieglas, durvīm izturīgas ketaus. Panna ir ļoti stingra un praktiski neiznīcina. Panna ātri uzkarsējas, tāpēc ir ļoti svarīgi ļaut tai uzkarsēties lēnām, lai pannas dibens nenovirzītos. Šīs pannas rokturis ir caurumains, tāpēc tas neparkarsēs. Turklāt šī panna spēj izturēt augstu temperatūru, tāpēc ideāli piemērota zivju, gaļas, kartupeļu, pankūku vai šašliku gatavošanai. Panna ir stipra, stingra un lieliski piemērota lietošanai pie jebkura siltuma avota. Šo pannu var izmantot uz indukcijas plīts, atklātā ugunī vai krāsnī (līdz 250°C).Kāpēc izvēlēties ketnes? Dabīgās vielas nelipīgā virsma un laba siltumizolācija ir galvenās ketnes pannas priekšrocības. Kad ketnes iekarsējas, tā ilgu laiku paliek karsta, tāpēc ēdiens paliek siltā ilgāk.
Pannas lietošana: Lai ēdiens nenoslīptu pie pannas dibena, ir svarīgi veikt šādas darbības. Pirms gatavošanas sākuma izņemiet sastāvdaļas no ledusskapja, lai tās uzsiltu līdz istabas temperatūrai. Ielieciet pannu uz siltuma avota. Lēni uzkarsējiet uz mazas uguns un tikai tad, kad panna labi būs uzkarsējusies, ielejiet eļļu vai sviestu. Kad izmantojat pannu pirmo reizi, pārliecinieties, ka lietojat nedaudz vairāk eļļas vai sviesta nekā parasti. Kad sastāvdaļas viegli pielip pie pannas dibena, ļaujiet tām mierīgi gatavoties, neceļot tās no pannas dibena. Jūs arī varat nedaudz samazināt gatavošanas siltumu un mierīgi pagaidīt, līdz ēdiens atstās pannas dibenu.
Īpašības: Diametrs: 24/28cm Svars: 1,28 kg/1,47 kg Sienas augstums (mērot ārpusi): 5,5 cm Materiāls: Ketenus Netīrīt trauku mazgājamā mašīnā Piemērots krāsnī līdz 250°C Svarīgi – izmantojot indukcijas plītis, pamaziniet pannas uzkarsēšanu. Dejot aukstu ūdeni, izmantot produktus istabas temperatūrās, lai pasargātu pannu no iespējamas izliekšanās.