Apraksts
Dantytas keraminis peilis Kyocera specializēts pomidoru un citu produktu griešanai, kurius parastais nazos var sasmelt vai no tiem noripo. Vai jūs mēģinājāt šķērdēt “Napoleona” torti? Tieši tas! Šis asmenaisd galss keraminis peilis risinās daudzas jūsu virtuves problēmas, griežot delikates produktus.
Keramikas asmenis viegli griež jebkuru pārtiku. Gludās virsmas dēļ Kyocera nazis ir higiēniskāki, izturīgāki pret koroziju un nenodrošina sveša smaržas vai metāla jonizācijas, gatavojot daudz skābe, sulu, sāļu vai aromātisko vielu saturošus ēdienus (piem., citronu, ingveru utt.). Šādas īpašības īpaši novērtē keramiskos nazus termiski neapstrādātas “dzīvas pārtikas” (raw food) piekritēji.
KĀ LIETOT KERAMISKOS NAZUS?
Keramikai nav pilnvērtīga tērauda aizvietotāja. Lauksam, dārzeņiem un kaulsīdai gaļai. KYOCERA Keramikas Nazu tehnoloģijas nazos nav līdzīgu. Keramika ilgāk saglabā asuminu, un materiāla ķīmiskā tīrība un instrumenta vieglums griešanai sniegs jaunas sajūtas. Tie ir paredzēti, lai papildinātu – nevis aizstātu – citus jūsu nazus. Keramiskais nazi vislabāk izmanto pārtēršanai kaulsīdai gaļai, augļiem vai dārzeņiem. Izsir kaulēšanai, sasaldētam ēdienam un sieram izmantojiet tērauda nazus. Keramika nas saduras un lauzās vieglāk nekā tērauda. Darbnīcā uzmanieties. Lietojiet ar plastmasas vai koka griešanas dēli, neiekrāsiet uz marmora vai akmens masas virsmas, kā arī uz virsmām, kas nav paredzētas tam, piemēram, plateņiem vai keramiskajiem flīzēm. Mazgāt tikai rokās ar šķidru trauku mazgāšanas līdzekli. Ja parādās krāsains plankums, ko nevar noņemt ar parastu mazgāšanas līdzekli, varat izmantot acetonu vai vieglu skalojamu līdzekli. Glabājiet nazi rokassomā, nazi turētājā vai izmantojiet asu aizsargus.
JŪSIE VĒLATIES IZVAIRĪTIES:
Sarīvēt saldētu pārtiku vai kaulus
Nomest nazī uz cietas virsmas
Mazgāt trauku mazgājamajā
Lietot kā smalkmaizi
Turēt asumus atvērtā ugunī (keramika ir jutīga pret karstumu)