Apraksts
Kolekciju veido Santoku nazi FK-140 WH un regulējama asmenimis aprīkota griešanas lenta CSN202
KĀPĒC IR VēRTīGI IZVēLēTIES KERAMISKOS NAZIS?
Keramiskie asmens bez piepūles griež jebkuru pārtiku. Kamēr īsta Kyocera nazis ir higiēniskāki, to gluds virsma pretotīgi rūgtajai videi, ir nerada svešu smaku vai metāla joniem gatavojot lielu skābu, sulīgu, sāļu vai aromātisku vielu saturošas preces (piemēram, citronu, ingveru u.c.). Šādām īpašībām keramiskos nazis vērtē īpaši cilvēki, kas seko termiski neapstrādātu “dzīvu pārtiku” virzienā.
Jūs tūlīt jutīsiet atšķirību, kad rokās ņemsiet KYOCERA keramisko naži. Īpašs sajūta – neiedomājami viegls, bet lieliski piemērots jūsu plaukstai. Asmeņi – asīti līdzīgi skrāpēšanas nazim. Bet tikai izmēģinot nazi, jūs pārliecināsieties par keramikas priekšrocībām. Iedomājieties plānas, gandrīz caurspīdīgas asas. Tādas var radīt tikai nazi, kas ilgu laiku saglabā ass. Pētījumi pierādījuši, ka KYOCERA Ārkārtas Keramikas dēļ aso asmeni saglabājošais griezums saglabā asumu vismaz 10 reizes ilgāk nekā citu profesionālu nazīšu. KYOCERA bija pirmie, kas ražoja keramisko nazi un palika labākais zināmais zīmols šajā segmentā.
Keramikas izejvielas, līdzīgi kā dimantiem vai safīriem, ir radīta dabas procesu tūkstošiem gadu garumā, pieredzējusi ekstrēmas temperatūras un milzīgu spiedienu. Šo procesu rezultātā rodas tīra, blīva, stingra materiāla, vairāk nekā 50% stiprāka par tēraudu un pēc stinguma tuva dimantam.
Ilgi kalpojošām un korozijai izturīgām, keramiskām detaļām bieži izmanto ķirurģijā kā kaula aizstājējus. Šī keramika tiek izmantota arī kosmosa pavadonos, sacīkšu automobiļu bremžu sistēmās un citur, kur nepieciešama izturība pret nodilumu. Kad metāls vairs neatbilst slodzēm, viņi izvēlas keramiku.
KYOCERA Ārkārtas Keramika – to priekšroku dod kvalificēti pavāri un amatieru virtuves šefpavāri visā pasaulē.
KĀDA IR ATŠĶIRīBA STARP KERAMISKāM UN TēRAUDA NAžIEM?
Keramika nav pilnīgs tērauda aizvietotājs. Augļiem, dārzeņiem un kaulējai gaļai griezt KYOCERA keramiskie naži nav līdzīgiem. Keramika ilgāk saglabā asumu, bet materiāla tīrība un rīka vieglums griešanai nodrošina jaunas sajūtas.
Viņi ir paredzēti papildināšanai – nevis aizvietošanai – jūsu citiem nazīm. Šķirot, izkaulējot, saldētam ēdienam un sieram griezt, lietojiet tērauda nazis. Keramikas nazis salūž vieglāk nekā tērauda. Rīkojieties ar tiem uzmanīgi.