15 ātras un vienkāršas vakariņu idejas
Vēlaties mainīt savu ēdienkarti un sajust garšu daudzveidīgumu (un, iespējams, nedaudz ietaupīt uz rēķina)? Šīs ātro vakariņu idejas ir realizējamas 45 minūšu laikā vai pat ātrāk. Vieglas un ātras receptes ir piemērotas tiem gadījumiem, kad jums ir maz laika gatavošanai vai jūs plānojat izlietot produktu atlikumus, kuri atrodas ledusskapī, un vakariņas taps gatavas tikpat ātri, kā ēdienu piegāde uz mājām. Šajā rakstā jūs atradīsiet daudzveidīgas, garšīgas un vienkāršas idejas ģimenes vakariņām – no klasiskajiem līdz veselīgajiem ēdieniem, kuri garšos pat pašiem izvēlīgākajiem mazuļiem. Tātad, jums ir interesanti, ko pagatavot vakariņās šovakar? Mēs sniegsim jums 15 vienkāršas un ātras vakariņu idejas. Mums ir 10-45 minūšu ēdienu receptes, kuru pagatavošanai ir nepieciešama tikai viena panna vai arī atvieglota apstrāde uz lēnās uguns. Tātad, dotajā rakstā ir aprakstītas brīnumainas vakariņu idejas:
1. Viegli pagatavojamās zviedru frikadeles
2. Pasta ar fetu un tomātiem
3. Cepeškrāsnī ceptais lasis ar kariju
4. Pildītā paprika
5. Tomātu zupa, kas atgādina bērnību
6. Fritata
7. Brokoļi vai ziedkāposti ar siera mērci
8. Pankūkas ar biezpienu
9. Guakamole pasta
10. Itāļu salāti «Kapreze»
11. Meksikāņu tako ar vistu
12. Garneles ķiploku un medus marinādē
13. Pasta ar pesto mērci
14. Diētiskie biezpiena plācenīši bez cukura
15. Pildītās sēnes
Bet kādas ir jūsu iecienītās vieglas un ātras vakariņas?
15 vakariņu idejas – apraksti
Viegli pagatavojamās zviedru frikadeles
Vieglas zviedru frikadeles – tā ir brīnišķīga liellopa un cūkgaļas kombinācija, sautētā zviedru frikadeļu mērcē. 45 minūšu laikā var pagatavot garšīgu un vieglu ēdienu, kurš ir ideāli piemērots darba dienas vakariņām vai var pat kļūt par garšīgu uzkodu ballītē. Zviedru frikadeļu recepte jau ir šeit.
Pasta ar fetu un tomātiem
Tas ir stāsts par vienu TikTok tendenci, kura var jūs ieinteresēt. Kad jūs redzat šo recepti, šķiet, ka viss ir pārāk vienkārši. Acīmredzami, ka pagatavot fetas gabalu ar plīstošiem tomātiem būtu satriecoši. Bet vai varētu pietikt ar labu vakariņu ideju, lai aplaizītu pirkstus un paņemt vēl vienu porciju? Atbilde ir jā. Šī ir ģeniāla recepte, kuru jūs atradīsiet turpmāk rakstā.
Cepeškrāsnī ceptais lasis ar kariju
Ideālās un pikantas ātras vakariņas no 6 ingredientiem cepeškrāsnī – lasis ar kariju. Mēs nešaubāmies, ka ēdiens no laša ar kariju kļūs par jaunu iecienītu ideju jūsu ģimenē. Vakariņas ir gatavas mazāk, ka 20 minūtēs, ieskaitot sagatavošanas laiku! Recepti jūs atradīsiet turpmāk rakstā.
Pildītā paprika
No visiem produktiem, kurus ir iespējams pildīt, paprika ir mūsu saraksta priekšgalā. Saldais pipars ir pietiekami liels, lai ietilpinātu daudz pildījuma, pietiekami ciets, lai turētu formu cepeškrāsnī, kā arī apveltīts ar pietiekami maigu garšu, lai iederētos jebkurā ēdienā. Citiem vārdiem, paprika ir lielisks dārzenis dažādiem pildījumiem. Šī ir vēl viena ātro cepeškrāsnī pagatavojamo vakariņu ideja! Recepti jūs atradīsiet turpmāk rakstā.
Tomātu zupa, kas atgādina bērnību
Viena tomātu zupas ēdamkarote var automātiski atgriezt jūs bērnībā. Garšīga zupa ir labākais ēdiens, sevišķi kad tā tiek pagatavota mājās. Šajā tomātu zupas receptē tiek izmantoti svaigi tomāti, un tas atgādinās jūsu mammai par tomātu zupas pagatavošanu šo dārzeņu ražas laikā. Nekas nevar tikt salīdzināts ar tomātu zupas sajūsminošo garšu, kas pagatavota no nulles no svaigiem ingredientiem. Tātad pasakiet uz visiem laikiem ardievu konservētajai zupai un iepazīstieties ar jaunu iecienīto tomātu zupas recepti, kuru jūs atradīsies turpmāk šajā rakstā.
Fritata
Ideāla fritata un pufīga un pilna ar dārzeņiem. Tā nav sausa, vairāk līdzinās gaisīgam sūklītim ar maigu garšu. Fritata ir labākā ideja ātrajam vakariņām nedēļas dienā, kad var izlietot visus ledusskapī palikušos dārzeņus. Fritata arī ir viegli transportējama, tādēļ tās šķēlītes ir viegli paņemt līdzi uz pikniku vai iepakot pusdienas uz darbu nākamajā dienā. Viens no veidiem, kā pagatavot fritatu, esam aprakstījuši nākamajā sadaļā turpmāk.
Brokoļi vai ziedkāposti ar siera mērci
Svaigus vai saldētos brokoļus vai ziedkāpostus var izmantot šīm garšīgajām ātrajām vakariņām. Siera mērce ir vienkārša, bet tai var pievienot sinepes vēl izteiktākam aromātam. Pasniegt kā piedevu vai veģetāras vakariņas.
Pankūkas ar biezpienu
Kāda bērnība ir bez pankūkām ar biezpienu? Lai gan jūsu ģimene, acīmredzami, ir prasmīgāka pankūku apgriešanā, nekā mēs, šādas pankūkas ir brīnišķīgs cienasts, kuru var pagatavot kopā ar bērniem. Tiem, kuri nav eksperti pankūku apgriešanā, arī būtu vērts izmēģināt. Tā ir taisnība, ka pagatavojot ēdienus kopā ar bērniem, ir ieteicams izvēlēties receptes, kuru realizēšanai viņi var izpildīt vairāk darba, bet pankūku apgriešana ir īstā matemātika! Lūk vienkārša mīklas recepte, kuru var pagatavot dažu minūšu laikā. Šīs pankūkas ir pagatavotas no ingredientiem, kuri katram ir pa rokai.
Guakamole pasta
Guakamole – tas ir garšīgi, ātri un veselīgi. Šī pasta ir vēl viena ātro vakariņu ideja. Guakamole pienesums veselībai iet pirmām kārtām no avokado. Avokado ir bagāts ar veselībai labvēlīgiem mononepiesātinātajiem taukiem, kuri uzlabo smadzeņu darbību un veselību kopumā. Tie ir vieni no augu izcelsmes veselīgiem taukiem, kuri var palīdzēt pazemināt sirds saslimšanu un insulta risku. Guakamole recepte ir minēta turpmāk rakstā.
Itāļu salāti «Kapreze»
Itāļu salāti «Kapreze» – tie ir ļoti vienkārši un atsvaidzinoši salāti no Itālijas. Tā kā ingredientu ir ļoti maz, jebkurā šo salātu receptē viss ir atkarīgs no ingredientu svaiguma. Numur viens ir tomāti. Svaigi dārza tomāti ir nepieciešami pareizai šo salātu pagatavošanai.
Meksikāņu tako ar vistu
Dažāda veida tako ir garšīgi, autentiski, un tos ir tik viegli pagatavot. Šis ir tradicionālais meksikāņu ēdiens ar gaļu ar pievienotu tako garšvielu, ietītais plāceņos no smalkiem miltiem, pievienojot tomātus, sīpolus, sieru vai vēl ko citu. Tam bieži pievieno arī svaigu kinzu, guakamole vai skābo krējumu labākā garšu balansa panākšanai. Jebkurā gadījumā tā ir liela veiksme, kuras recepti var atrast turpmāk.
Garneles ķiploku un medus marinādē
Jūs meklējat supergardu, bet ātru vakariņu variantu, ko pagatavot cepeškrāsnī jau šonedēļ? Šāda recepte ir atrodama šeit pie mums. Garneles labi sader ar marinādi no medus, sojas mērces un ķiplokiem, savukārt pats ēdiens ir ideāli piemērots visiem garšas receptoriem. Tāpat papildu garšas izjūtām mēs pievienojam šai receptei nedaudz maltā svaiga ingvera, bet tas nav obligāti.
Pasta ar pesto mērci
Šāda vakariņu ideja iepatiksies pastas ēdienu cienītājiem. Pagatavojiet mūsu piedāvāto sātīgu pastu ar pesto, lai pasniegtu ātru ģimenes vakariņu maltīti. Recepti jūs atradīsiet turpmāk šajā rakstā.
Diētiskie biezpiena plācenīši bez cukura
Biezpiena plācenīši no seniem laikiem ir visai iecienīti Lietuvā. Tie ir gardi, ātri pagatavojami un neprasa lielu ingredientu daudzumu. Vēl viena cepeškrāsnī pagatavojamo ātro vakariņu recepte –ļoti vienkārši un veselīgi biezpiena plācenīši cepeškrāsnī bez cukura. Meklējiet recepti nākamajā sadaļā.
Pildītās sēnes
Paceliet roku, ja esat sēņu ēdienu cienītājs! Mēs zinām, ka noteikti esat. Attiecīgi tādēļ mēs piedāvājam šo brīnišķīgu recepti ar šampinjoniem. Vienkārša, veselīga un ātra vakariņu ideja. Šo ēdienu noteikti gribēsies pagaršot! Sāksim. Turpiniet lasīt rakstu, lai uzzinātu recepti.
Idejas ir aprakstītas receptēs
Lūk ir 15 vakariņu ideju receptes ar instrukcijām, kā pagatavot maltīti un cik laika tas jums prasīs:
1. Viegli pagatavojamās zviedru frikadeles
Šo populāro ēdienu no IKEA piedāvājuma ir iespējams viegli pagatavot arī mājās 45 minūtēs. Frikadeļu pagatavošanai jums būs nepieciešams: ¾ glāzes rīvmaizes, ½ glāzes piena, 1 ola, 1 tējkarote sīpolu pulvera, 1 tējkarote ķiploku pulvera, ¾ tējkarotes sāls, ¼ tējkarotes melno piparu, ¼ tējkarotes universālās garšvielas vai muskatrieksta, 500 g maltas liellopu gaļas, 250 g maltās cūkgaļas, 2 ēdamkarotes smalki sakapāto pētersīļu, 2 tējkarotes olīveļļas,1 ēdamkarote sviesta. Savukārt zviedru frikadeļu mērcei jums vajadzēs: 5 ēdamkarotes sviesta, 1/3 glāzes miltu, 2 ½ – 3 glāzes liellopu buljona, 3/4 glāzes skābā krējuma, sāls un pipari pēc garšas, 1 ēdamkarote smalki sakapāto pētersīļu. Visus ingredientus frikadeļu pagatavošanai sajaucam un labi samaisām. Veidojam ar rokām nelielas frikadeles, izliekam tās uz uzkarsētās pannas un apcepam apmēram 5 minūtes. Vēlāk tukšajā kastrolī izkausējam saldkrējuma sviestu, pievienojam pusotru glāzi buljona. Atlikušo buljona daļu sajaucam ar miltiem. Kad buljons kastrolī sāks vārīties, pievienojam skābo krējumu, ieberam sāli, piparus. Pievienojam buljona un miltu maisījumu, uzkarsējam, apmaisot, kamēr mērce nesāk sabiezēt. Kastrolī ar mērci ieliekam frikadeles un sautējam visu uz vidējās uguns vēl 10-15 minūtes.
2. Pasta ar fetu un tomātiem
Īstā Interneta sensācija – pasta, kura tiek pagatavota tikai 30 minūtēs. TikTok pastas pagatavošanai jums būt nepieciešams: 2 zariņi jeb 500 g ķiršu tomātiņu, 3 ķiploku daiviņas, 50 ml auksti spiestās olīveļļas, 1 iepakojums jeb 230 g fetas siera, 3 zariņi svaiga timiāna, 400 g pastas, svaigais baziliks, melnie pipari pēc garšas. Cepšanas formā ieliekam feta sieru. Apkārt izliekam tomātus, visu apkaisām ar timiānu, pipariem un kapātiem ķiplokiem un viegli apšļakstīt ar olīveļļu. Ieliekam ceptiem uzkarsētajā līdz 210 grādiem cepeškrāsnī uz 30 minūtēm. Gatavojam makaronus. Izņemam tomātus un fetu no cepeškrāsns. Ar dakšiņu sasmalcinām, sajaucam un pievienojam makaronus.
3. Cepeškrāsnī ceptais lasis ar kariju
Lasis tiek izmantots daudzās pasaules virtuvēs; tas tiek bagāts ar Omega 3 un Omega 6 taukskābēm. Tas ideāli ir piemērots vakariņām, ja tas tiek pasniegts tikai ar dārzeņiem. Mēs piedāvāsim jums ļoti vienkāršu recepti, un jums vajadzēs tikai 15-20 minūtes, lai pagatavotu vakariņas. 2 porcijām jums būs nepieciešams: 300 g laša šķēlītes, 2 citrona šķēlītes, garšviela karijs, ķiploku daiviņa, kaltēts baziliks un timiāns pēc garšas. Laša šķēlītes ieziežam ar kariju, smalcinātu baziliku un kapātu ķiploku. Pirms cepšanas cepeškrāsnī 180 grādos 15 minūtēs apkaisām ar timiānu un uzliekam citrona šķēlītes.
4. Pildītā paprika
Tas ir garšīgs un ātrs ēdiens tiek pagatavots 30-45 minūtēs un neprasa liela pūles. 2 porcijām būs nepieciešams: 2 saldās paprikas, 150 g liellopu maltās gaļas, 100 g burkānu, 50 g sīpolu, 40 g grieķu jogurta, 40 g jūsu iecienītā siera, sāls, melnie pipari, karijs pēc garšas, saldkrējuma sviests cepšanai uz pannas. Sagrieziet papriku un pusēm gareniski un izņemiet sēklas. Uz pannas sviestā apcept sagrieztos sīpolus 10 minūtes, tad pievienot rīvētos burkānus, liellopa gaļu un garšvielas. Visu sajaukt ar grieķu jogurtu, iepildīt piparos un apkaisīt ar rīvēto sieru. Cepiet 180 grādos 20 minūtes.
5. Tomātu zupa, kura atgādina bērnību
Vasaras beigās tomāti sāk priecēt ar ražu. Šo dārzeņu ēdieni ir ļoti vienkārši un garšīgi. Ēdiens tiek pagatavots apmēram 45 minūtes. Ingredientu saraksts tomātu zupai, pagatavojamajai 4 cilvēku ģimenei, ir šāds: 1 kilograms tomātu, 1 sīpols, 1 ābols, 2 ķiploku daiviņas, buljons (vai ūdens) pēc garšas, baziliks, sāls, pipari un nedaudz olīveļļas. Tomātus nomizot, sagriezt uz pusēm. Sagrieziet ābolu uz pusēm un izņemiet sēklas. Sīpolu notīriet, sagrieziet četrās daļās. Notīriet ķiploku daiviņas un sagrieziet tās 2 daļās. Apšļakstiet visus ingredientus ar olīveļļu, cepiet cepšanas piedurknē 210 grādu temperatūrā 35 minūtes. Ielieciet pagatavotos dārzeņus kopā ar baziliku, sāli un pipariem konteinerā un sasmalciniet tos ar blenderi līdz homogēnai masai. Labu apetīti!
6. Fritata
Supervienkārša recepte ledusskapja atbrīvošanai no produktu atlikumiem. Fritatas pagatavošanas laikā ļoti palīdzēs virtuves piederumi dažādu dārzeņu griešanai. Ātra 30 minūšu recepte sastāv no 5 olām, 100 g siera (feta, Parmas vai mozzarella), 100 g kabaču, 100 g saldās paprikas vai baklažānu, 50 g tomātu, zaļie lociņi, sāls un pipari pēc garšas. Apaļā traukā izlieciet kubiciņos sagrieztos dārzeņus, izņemot tomātus. Saputot olas ar lociņiem, sāli un pipariem un apliet dārzeņus. Pievienojiet sagrieztos tomātus un sieru un cepiet 180 grādos iepriekš uzkarsētajā cepeškrāsnī tikai 20 minūtes.
7. Brokoļi vai ziedkāposti ar siera mērci
Kopumā šī veselīga veģetāriešu ēdiena pagatavošanai jums vajadzēs 30-35 minūtes. Jums būs nepieciešams: 150 g izjaukto brokoļu vai ziedkāpostu, 20 g saldkrējuma sviesta, 20 g miltu, 150 ml piena, 60 g uz lielas rīves sarīvētā čedera siera, 1 tējkarote sinepju ar graudiņiem (pēc izvēles), sāls pēc garšas un svaigi maltie melnie pipari. Uzkarsējiet cepeškrāsni līdz 220 grādu temperatūrai. Vāriet brokoļus verdošā ūdenī apmēram 3 minūtes, tad labi nolejiet ūdeni un ielieciet nelielā kastrolī. Izkausējiet sviestu uz vidējas uguns, pievienojiet miltus un vāriet, pastāvīgi apmaisot, 1 minūti. Pakāpeniski pievienojiet pienu, labi apmaisot, kamēr nesanāks homogēna mērce. Gatavojiet uz vidējas uguns, intensīvi apmaisot, kamēr mērce nesabiezēs. Noņemiet no uguns, pievienojiet rīvēto sieru un sinepes, šķipsniņu sāls un nedaudz melno piparu. Apmaisiet, kamēr siers neizkusīs un labi neiejauksies masā. Aplejiet brokoļus ar siera mērci un cepiet cepeškrāsnī 20-25 minūtes.
8. Pankūkas ar biezpienu
Mazie gardēži nevarēs pretoties tik saldai vakariņu idejai. Mīklas un biezpiena pildījuma sagatavošanai jums vajadzēs 10 minūtes, cepšana prasīs 20 minūtes, savukārt visa ēdiena pagatavošanai vajadzēs tikai 30 minūtes. 8 pankūku pagatavošanai būs nepieciešams: 1½ glāzes jeb 210 g miltu, 5 olas (3 mīklai un 2 pildījumam), 2 glāzes jeb 500 ml piena, ¼ tējkarotes sāls, 3 ēdamkarotes cukura (1 mīklai, 2 biezpiena pildījumam), 360 g biezpiena, 1 tējkarote vaniļas ekstrakta. Saputojiet olas ar pienu ar elektrisko mikseri. Pievienojiet miltus, izsijātos ar sāli un cukuru. Šī ēdiena gatavošanai būs nepieciešama pankūku panna, uzkarsēta uz vidējas uguns. Uzlejiet uz pannas pietiekamu porciju mīklas, lai vienmērīgi sadalīt to pa visu pannas platību, kustinot pannu. Sajauciet biezpienu ar olām, cukuru un vaniļas ekstraktu. Uzlieciet pildījumu uz pankūkas, sarullējiet un cepiet vēl pāris minūtes.
9. Guakamole pasta
Šī meksikāņu ēdiena pagatavošanai vajadzēs tikai 10 minūtes. Būs nepieciešams: 3 nogatavinātie avokado, ½ sīpola, 1 ķiploku daiviņa, 1 citrona sula, 2 plūmju tomāti (apmēram 120 grami), sāls un pipari pēc garšas. Vidējā izmēra bļodiņā sajauciet avokado, citrona sulu un sāli. Sajauciet sīpolus, tomātus un ķiplokus. Pievienojiet sāls un piparus. Atstājiet ledusskapī uz 1 stundu labākai garšai vai arī pasniedziet uzreiz.
10. Itāļu salāti «Kapreze»
Šie salāti ir piemēroti iesācējiem, vienkārši un ir jau gatavi 30 minūtēs. Salātu pagatavošanai jums vajadzēs: 1 glāzi balzāmētiķa, 2 mozzarella siera gabali, 4 tomāti, svaigais baziliks pēc garšas, olīveļļa, sāls un pipari. Ielejiet balzāmētiķi kastrolītī un vāriet apmēram 20 minūtes, tad atdzēsiet. Tomātus un mozzarella sierus sagriezt šķēlītēs, pievienot baziliku, sāli, piparus, apšļakstīt ar olīveļļu, tad ar balzāmētiķa glazūru.
11. Meksikāņu tako ar vistu
Šoreiz lūk 30 minūšu tako ar vistu recepte. 4 porcijām jums būs nepieciešams: 500 g vistas filejas, 1 iepakojums tako garšvielas, 1 ēdamkarote saldkrējuma sviesta, 1 zaļa saldā paprika, 2 tomāti, 1 iepakojums tako želejas, 100 grami siera, kinza pēc garšas. Uzkarsētajā līdz 200 grādiem cepeškrāsnī cepam vistu, ieziesto ar tako garšvielu, 20-25 minūtes. Atdzesējam vistu, sagriežam kubiciņos, bet kopā ar to papriku un tomātus. Visu sajaucam un ieliekam tako plāceņos, virsū liekam sieru. Cepeškrāsnī 250 grādos cepam tako ar pildījumu, kamēr siers neizkusīs. Pievienojam kinzu.
12. Garneles ķiploku un medus marinādē
Ēdiena pagatavošana prasīs tikai 10 minūtes. Tomēr jāņem vērā, ka garneles jāiemarinē 8-12 stundas pirms cepšanas. Ingredienti šīs ātrās receptes realizēšanai: trešdaļa glāzes medus, ceturtdaļa glāzes sojas mērces, 2 ķiploku daiviņas, rīvēts svaigais ingvers pēc garšas. Pēc marinēšanas perioda uzlieciet garneles uz cepampannas līdz 180 grādiem uzkarsētajā cepeškrāsnī un cepiet apmēram 10 minūtes. Pasniegt ar dažādām piedevām: dārzeņiem, griķiem, kartupeļiem, rīsiem un tamlīdzīgi.
13. Pasta ar pesto mērci
Brīnišķīgai pastai ar pesto mērci būs nepieciešamas 35-40 minūtes un 180 g vistas filejas, 200 g makaronu, 3 ēdamkarotes pesto mērces,150 ml saldā krējuma, 100 g saldēto zaļo zirnīšu, 2 ķiploku daiviņas, 1 sauja rukolas, sāls, pipari, Parmas siers pēc garšas, 1 ēdamkarote olīveļļas cepšanai. Vispirms sagriežam vistas fileju kubiciņos, apkaisām ar sāli, pipariem. Visu sajaucam un atstājam marinēties uz pāris minūtēm, vārām makaronus. Kad paliks pāris minūtes līdz makaronu gatavībai, pievienojam zirnīšus. Sasmalcinātos ķiplokus ieberam uzkarsētajā pannā un apcepam uz vidējas uguns pāris minūtes. Tad pievienojam vistu un apcepam to. Kad ir gandrīz gatavs, pievienojam pesto, ielejam saldo krējumu un, visu apmaisot, gatavojam vēl pāris minūtes, kamēr vista nav pilnība pagatavota. Tad izliekam uz pannas makaronus ar zirnīšiem, pievienot rukolu, rīvēto Parmas sieru, apkaisīt ar sāli un pipariem un apcept pāris minūtes. Labu apetīti!
14. Diētiskie biezpiena plācenīši bez cukura
Biezpiena plācenīši bez cukura? Ātri, viegli un garšīgi. Pārliecinieties paši. Ēdiena pagatavošanai 30 minūšu laikā būs nepieciešams: 500 g taukainā biezpiena, 2 olas, puse glāzes kukurūzas miltu, sāls pēc garšas. Biezpienu sajaucam ar olām, miltiem un sāli. Apkaisām ar miltiem griešanas dēlīti, veidojam desiņu un sagriežam to ripiņās. Cept uzkarsētajā līdz 200 grādiem cepeškrāsnī līdz kraukšķīgai garoziņai (apmēram 25 minūtes).
15. Pildītās sēnes
Šī ir īstā sensācija sēņu cienītājiem. Šampinjonu ēdiena pagatavošanai ar pildījumu 30 minūšu laikā būs nepieciešams: 100 g biezpiena, 60 g fetas, 8 lieli šampinjoni, 40 g Parmas siera, 1 ķiploku daiviņa, 1 ēdamkarote saulespuķu eļļas, citronu timiāns pēc garšas, čili pipari, sāls, pipari. Sēnes mazgājam, nogriežam kājiņas, bet cepurīšu saturu izgriežam, bet no augšas iesmērējam ar eļļu. Biezpienu, fetu, rīvētos ķiplokus, garšvielas sasmalcinām, sajaucam kopā un pildām šampinjonos. Virsū pārkaisām ar rīvēto Parmas sieru. Cepeškrāsnī 200 grādu temperatūrā cepam 15-20 minūtes.
Bez komentāriem