Biežāk uzdotie jautājumi par Samura nažiem

Santoku peilis Samura Shadow SH-0095
2024-10-14 17:34

Iegādājoties kvalitatīvu un ērtu rīku, jūs ievērojami atvieglosiet sev ēdiena gatavošanas procesu. Tomēr, lai nazis kalpotu ilgi un nebūtu bieži jāasina, būs jāņem vērā daudzi nianses. Lasiet atbildes uz populārākajiem jautājumiem par Samura nažiem šajā rakstā.

Kā pārliecināties, ka prece ir autentiska?

Samura naži tiek ražoti pēc tradicionālām japāņu tehnoloģijām un tiek piegādāti tieši no rūpnīcas darbnīcām uz mūsu noliktavām. Visi produkti, kas tiek pārdoti mūsu veikalos, ir sertificēti Krievijā un atbilst noteiktajiem kvalitātes standartiem. Ar sertifikātiem varat iepazīties šeit.

Kā asināt Samura nažus?

Asināšanas metode ir atkarīga no asmens materiāla. Augstkausējuma tērauda naži ir jāasina ar speciāliem ūdens akmeņiem ar dažāda smalkuma graudiem. Cirkonija keramikas asmeņus var asināt ar dimanta vīlēm vai elektrisko asinātāju. Tāpat varat izmantot universālos mehāniskos un automātiskos asināšanas rīkus ar atbilstošiem abrazīviem materiāliem.

Kā mazgāt Samura nažus?

Ieteicams mazgāt ar rokām, izmantojot šķidro mazgāšanas līdzekli un sūkli. Nazi vajadzētu mazgāt uzreiz pēc lietošanas. Pēc tam asmens un rokturis rūpīgi jānoslauka ar audumu vai papīra dvieli. Nav ieteicams mazgāt trauku mazgājamajā mašīnā vai izmantot abrazīvus materiālus, jo tas var negatīvi ietekmēt asmens asumu, roktura materiālus un saīsināt produkta kalpošanas laiku.

Kā izvēlēties Samura nazi?

Izlemiet, kādus darbus plānojat veikt ar šo rīku. Ņemot to vērā, izvēlieties universālu (gandrīz visiem virtuves darbiem) vai šauri specializētu nazi (noteiktu produktu grupu apstrādei). Svarīgs var būt arī izstrādājuma dizains un roktura materiāls.

Kādas ir Samura nažu lietošanas noteikumi?

Augstas kvalitātes virtuves rīki, piemēram, japāņu Samura naži, prasa rūpīgu izturēšanos. Nav ieteicams griezt produktus uz stikla, metāla virsmām vai šķīvjiem. Vispiemērotākās tiek uzskatītas koka griešanas dēlīši. Tāpat naži nav paredzēti saldētu produktu, lielu kaulu vai vāciņu atvēršanai. Nažus jāglabā atsevišķi no citiem rīkiem, pirms tam tos nomazgājot un izžāvējot.

Vai ir palikuši jautājumi? Iespējams, atbildes atradīsiet produktu kategoriju aprakstos vai rakstu sadaļā. Tāpat varat uzdot jautājumu pārvaldniekam īpašā tērzēšanas logā vai pa tālruni.

Bez komentāriem

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Mēs izmantojam sīkfailus, lai uzlabotu jūsu pieredzi mūsu vietnē. Pārlūkojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu nosacījumus un privātumu
SākotnējaisProfils
Meklēt
Uz augšu