Garšīgas un vienkāršas receptes: ātri pagatavojami ēdieni mājās

45 garšīgas receptes: labākie ēdieni mājās
2024-06-05 15:09

Vai meklējat, kā ātri un vienkārši pagatavot garšīgas vakariņas vai pusdienas ģimenei? Šajā rakstā atradīsiet ātri pagatavojamas receptes, kas piemērotas gan ikdienas ēdieniem, gan īpašiem gadījumiem. Piedāvājam latviešu tradicionālos ēdienus, gardas vakariņas un vienkāršas receptes ar viegli pieejamām sastāvdaļām.

1. Cēzara salāti recepte – ātri un vienkārši

Klasiskā Cēzara salātu recepte

Sastāvdaļas:

  • Salāti
  • Cietais siers (piemēram, Parmesāns)
  • Krekeri vai grauzdiņi
  • Vistas krūtiņa
  • Ķiploki
  • Olīveļļa
  • Citrona sula
  • Vistas vai dārzeņu buljons
  • Cēzara mērce

Pagatavošana:

  1. aApcepiet vistas krūtiņu un sagrieziet to strēmelītēs.
  2. Sajauciet saplēstus salātus ar smalcinātiem ķiplokiem, citrona sulu, olīveļļu un nedaudz buljona.
  3. Pirms pasniegšanas, uzkaisiet Parmesāna siera skaidiņas, pievienojiet grauzdiņus un vistas gaļu, un pārlejiet ar Cēzara mērci.

2. Boloņas mērce ar spageti

Itāļu Boloņas Spageti

Sastāvdaļas:

  • Malta liellopa gaļa
  • Sīpols
  • Ķiploki
  • Burkāni
  • Tomātu mērce
  • Sarkanvīns (pēc izvēles)
  • Spageti
  • Parmesāna siers
  • Olīveļļa
  • Sāls un pipari

Pagatavošana:

  1. Uzsildiet olīveļļu pannā un apcepiet smalki sagrieztu sīpolu un ķiplokus.
  2. Pievienojiet malto gaļu un cepiet, līdz tā ir brūna.
  3. Pievienojiet sarīvētus burkānus un tomātu mērci, pēc izvēles pievienojiet sarkanvīnu.
  4. Vāriet uz lēnas uguns apmēram 30 minūtes, līdz mērce sabiezē. Pagaršojiet ar sāli un pipariem.
  5. Vāriet spageti saskaņā ar instrukcijām uz iepakojuma.
  6. Pasniedziet spageti ar Boloņas mērci, pārkaisot ar Parmesāna sieru.

3. Saldā čili mērce recepte

Saldā čili mērce recepte

Sastāvdaļas:

  • 5 lieli sarkanie čili pipari (vai mazāk, ja vēlaties mazāk asu garšu)
  • 3 ķiploka daiviņas
  • 200 g cukura
  • 200 ml ūdens
  • 50 ml rīsu etiķa (vai ābolu etiķa)
  • 1 tējkarote sāls
  • 1 ēdamkarote kukurūzas cietes

Pagatavošana:

  1. Nomazgājiet čili piparus un noņemiet sēklas, ja vēlaties maigāku mērci. Sagrieziet tos smalkos gabaliņos.
  2. Sasmalciniet ķiplokus vai izspiediet caur ķiploku spiedi.
  3. Katliņā sajauciet ūdeni, cukuru, rīsu etiķi un sāli. Uzkarsējiet maisījumu uz vidējas uguns, līdz cukurs ir pilnībā izkusis.
  4. Pievienojiet sagrieztos čili piparus un ķiplokus. Vāriet uz lēnas uguns 5–7 minūtes, lai čili pipari kļūtu mīksti.
  5. Sajauciet cieti ar nelielu daudzumu auksta ūdens, lai izveidotu pastu. Lēnām pievienojiet to mērcei, maisot, lai izvairītos no kunkuļiem.
  6. Turpiniet vārīt vēl 2–3 minūtes, līdz mērce sabiezē.
  7. Noņemiet no uguns un ļaujiet nedaudz atdzist. Pēc tam varat mērci sablendēt, lai iegūtu viendabīgāku konsistenci, vai atstāt gabaliņus.

Mērci uzglabājiet sterilizētā burciņā ledusskapī. Tā ir lieliska piedeva ceptiem ēdieniem, mērcēm un uzkodām!

4. Grieķu jogurts mājās

Grieķu jogurta deserts ar medu un riekstiem

Sastāvdaļas:

  • 1 litrs pilnpiena (vai ar mazāku tauku saturu pēc izvēles)
  • 2–3 ēdamkarotes dabīgā jogurta (bez piedevām, ar aktīvajām kultūrām)

Pagatavošana:

  1. Piens: Ielejiet pienu katliņā un uzkarsējiet to līdz 85°C (līdz tas sāk viegli burbuļot, bet nevārās). Šis solis palīdz nogalināt nevēlamās baktērijas un sagatavot pienu jogurta kultūrām. Ja nav termometra, skatieties, lai piens nedaudz sāk kustēt, bet ne vārīties.
  2. Atdzesēšana: Noņemiet katliņu no uguns un ļaujiet pienam atdzist līdz aptuveni 40°C. Ja nav termometra, tas ir silts, bet ne karsts (piemērots pieskaroties ar pirkstu).
  3. Jogurta pievienošana: Sajauciet dažas ēdamkarotes silta piena ar dabīgo jogurtu, lai iegūtu viendabīgu masu. Pēc tam iemaisiet šo maisījumu pārējā pienā.
  4. Fermentācija: Pārlejiet maisījumu stikla vai keramikas traukā, pārklājiet ar tīru dvieli vai vāku un novietojiet siltā vietā (piemēram, cepeškrāsnī ar ieslēgtu gaismu vai pie radiatora). Ļaujiet fermentēties 6–12 stundas, atkarībā no vēlamās biezuma un garšas intensitātes.
  5. Grieķu stila jogurts: Kad jogurts ir gatavs, ievietojiet to marlē vai smalkā sietā un ļaujiet notecēt liekajam šķidrumam (sūkalām) 2–4 stundas. Jo ilgāk notecināsiet, jo biezāks būs jogurts.
  6. Uzglabāšana: Pārlejiet jogurtu tīrā traukā un uzglabājiet ledusskapī līdz 7 dienām.

Grieķu jogurts ir ideāls gan kā deserts ar medu un ogām, gan kā piedeva sāļiem ēdieniem!

5. Franču Ratatouille

Franču Ratatouille - garšīgs ēdiens pagatavot mājās


Franču Ratatouille – garšīgs ēdiens pagatavot mājās

Sastāvdaļas:

  • Baklažāni
  • Cukini
  • Sarkanās paprikas
  • Tomāti
  • Sīpoli
  • Ķiploki
  • Timiāns
  • Rozmarīns
  • Olīveļļa
  • Sāls un pipari

Pagatavošana:

  1. Sagrieziet baklažānus, cukini, paprikas un tomātus.
  2. Smalki sagrieziet sīpolu un ķiplokus.
  3. Pannā ar olīveļļu apcepiet sīpolus un ķiplokus.
  4. Pievienojiet dārzeņus un garšvielas.
  5. Sautējiet uz lēnas uguns, līdz dārzeņi kļūst mīksti.
  6. Pasniedziet siltu vai aukstu.

6. Spāņu Paella

Spāņu Paella - garšīgs ēdiens pagatavot mājās


Spāņu Paella – garšīgs ēdiens pagatavot mājās

Sastāvdaļas:

  • Garie rīsi
  • Zivju buljons
  • Safrāns
  • Asās chorizo desas
  • Jūras veltes (piemēram, garneles, astoņkāji)
  • Vistas gabaliņi
  • Sarkanās paprikas
  • Zirņi
  • Sīpoli
  • Ķiploki
  • Olīveļļa
  • Citrona sula
  • Sāls un pipari

Pagatavošana:

  1. Smalki sagrieziet sīpolu un ķiplokus, un apcepiet olīveļļā.
  2. Pievienojiet vistas gabaliņus un chorizo desas, cepiet, līdz vista kļūst brūna.
  3. Pievienojiet rīsus un cepiet, līdz tie kļūst caurspīdīgi.
  4. Pievienojiet zivju buljonu un safrānu, samaisiet un vāriet uz lēnas uguns.
  5. Kad rīsi gandrīz gatavi, pievienojiet jūras veltes, zirņus un smalki sagrieztas paprikas.
  6. Pabeidzot gatavošanu, pārlejiet ar citrona sulu un pasniedziet.

7. Meksikāņu Taco ar gaļu

Meksikāņu Taco - garšīgs ēdiens pagatavot mājās


Meksikāņu Taco – garšīgs ēdiens pagatavot mājās

Sastāvdaļas:

  • Liellopa vai cūkgaļa
  • Taco tortiljas
  • Avokado
  • Sīpoli
  • Tomāti
  • Siers (piemēram, Čedars)
  • Salāti
  • Pipari
  • Krēmveida mērce
  • Sāls

Pagatavošana:

  1. Smalki sagrieziet sīpolu un apcepiet, līdz tas kļūst caurspīdīgs.
  2. Pievienojiet gaļu, piparus un sāli, cepiet, līdz gaļa ir gatava.
  3. Siltās taco tortiljās lieciet gaļas maisījumu, virsū pievienojiet sagrieztus tomātus, avokado, salātus un pārkaisiet ar rīvētu sieru.
  4. Beigās pārlejiet ar iecienīto krēmveida mērci.

8. Sushi

Sushi - garšīgs ēdiens pagatavot mājās


Sushi – garšīgs ēdiens pagatavot mājās

Sastāvdaļas:

  • Sushi rīsi
  • Etiķis
  • Cukurs un sāls
  • Jūraszāļu lapas
  • Zivju fileja (piemēram, lasis, tuncis)
  • Avokado
  • Gurķis
  • Sojas mērce

Pagatavošana:

  1. Vāriet rīsus saskaņā ar instrukciju, pievienojiet etiķi, cukuru un sāli.
  2. Uz jūraszāļu lapām vienmērīgi izklājiet rīsus.
  3. Uz rīsiem lieciet plānas zivju filejas strēmeles, avokado un gurķa gabaliņus.
  4. Rūpīgi satiniet sushi un sagrieziet gabaliņos.
  5. Pasniedziet ar sojas mērci un vasabi.

9. Burgers

Burgers - garšīgs ēdiens pagatavot mājās


Burgers – garšīgs ēdiens pagatavot mājās

Sastāvdaļas:

  • Burgeru maizītes
  • Malta liellopa gaļa
  • Siers (piemēram, Čedars)
  • Salāti
  • Tomāti
  • Sarkanā sīpoli
  • Marinēti gurķi
  • Cepšanas eļļa
  • Burgeru mērce
  • Sāls un pipari

Pagatavošana:

  1. Malto gaļu formējiet apaļos kotletēs, pievienojiet sāli un piparus.
  2. Uz karstas pannas ar eļļu cepiet kotletus no abām pusēm līdz vēlamajam gatavības līmenim.
  3. Pēdējās cepšanas minūtēs uz kotletēm lieciet siera gabaliņus.
  4. Maizītes apcepiet uz pannas.
  5. Salieciet salātus, tomātus, sarkanos sīpolus, marinētos gurķus un kotleti ar sieru burgeru maizītēs.
  6. Pārlejiet ar burgeru mērci un aizveriet ar otru maizītes pusi.

10. Tikka Masala

Tikka Masala - garšīgs ēdiens pagatavot mājās


Tikka Masala – garšīgs ēdiens pagatavot mājās

Sastāvdaļas:

  • Vistas gabaliņi
  • Jogurts
  • Tikka Masala garšvielu maisījums
  • Sīpols
  • Ķiploki
  • Ingvers
  • Tomātu pasta
  • Ghee sviests vai eļļa
  • Krējums
  • Koriandrs
  • Sāls un pipari

Pagatavošana:

  1. Marinējiet vistu jogurtā ar Tikka Masala garšvielām vismaz dažas stundas.
  2. Smalki sagrieziet sīpolu, ķiploku un ingveru, un apcepiet ghee sviestā.
  3. Pievienojiet marinēto vistu un cepiet, līdz tā kļūst brūna.
  4. Pievienojiet tomātu pastu, sāli, piparus un nedaudz ūdens, vāriet uz lēnas uguns.
  5. Pirms pasniegšanas pievienojiet krējumu.

11. Tailandiškas Pad Thai

Pad Thai - garšīgs ēdiens pagatavot mājās


Pad Thai – garšīgs ēdiens pagatavot mājās

Sastāvdaļas:

  • Rīsu nūdeles
  • Garneles vai vistas gaļa
  • Olas
  • Tofu
  • Moliūgi (kabacis)
  • Sīpolloki
  • Zemesrieksti
  • Pad Thai mērce
  • Olīveļļa
  • Laima sula
  • Sāls un pipari

Pagatavošana:

  1. Rīsu nūdeles vāriet saskaņā ar iepakojuma norādījumiem.
  2. Cepiet garneles vai vistas gaļu līdz zeltainam brūnumam.
  3. Atdalītā traukā izcepiet olas kā omleti, tad sagrieziet strēmelītēs.
  4. Pannā pievienojiet tofu, moliūgi un sīpollokus, apcepiet.
  5. Iemaisiet nūdeles, Pad Thai mērci, samaisiet.
  6. Pasniedziet ar laima sulu un sasmalcinātiem zemesriekstiem.

12. Vācu vistas šnicelis

Šnicelis - garšīgs ēdiens pagatavot mājās


Šnicelis – garšīgs ēdiens pagatavot mājās

Sastāvdaļas:

  • Vistas krūtiņa
  • Olas
  • Rīvmaize
  • Miltu
  • Sāls un pipari
  • Eļļa cepšanai

Pagatavošana:

  1. Vistas krūtiņu garšojiet ar sāli un pipariem.
  2. Vispirms apviļājiet miltos, pēc tam olā, un tad rīvmaizē.
  3. Cepiet sakarsētā eļļā no abām pusēm līdz zeltainam krāsas.
  4. Pirms pasniegšanas, nosusiniet uz papīra dvieļa.

13. Marokāņu Tandžija

Tandžija - garšīgs ēdiens pagatavot mājās


Tandžija – garšīgs ēdiens pagatavot mājās

Sastāvdaļas:

  • Jēra gaļas gabaliņi
  • Aprikozes
  • Šī sviesta rieksti
  • Sīpoli
  • Ķiploki
  • Kurkuma
  • Kanēlis
  • Kumins
  • Olīveļļa
  • Sāls un pipari

Pagatavošana:

  1. Jēra gaļas gabaliņus apcepiet olīveļļā.
  2. Smalki sagrieziet sīpolu un ķiplokus, pievienojiet gaļai.
  3. Apkaisiet ar kurkumu, kanēli, kuminu, sāli un pipariem.
  4. Pievienojiet aprikozes un šī sviesta riekstus.
  5. Sautējiet uz lēnas uguns apmēram 2 stundas, līdz gaļa ir mīksta.
  6. Pasniedziet ar kuskusu vai rīsiem.

14. Grieķu Moussaka

Moussaka - garšīgs ēdiens pagatavot mājās


Moussaka – garšīgs ēdiens pagatavot mājās

Sastāvdaļas:

  • Baklažāni
  • Malta liellopa gaļa
  • Tomātu pasta
  • Sīpoli
  • Ķiploki
  • Kanēlis
  • Muskatrieksts
  • Bešamela mērce
  • Olīveļļa
  • Sāls un pipari

Pagatavošana:

  1. Baklažānus sagrieziet garās strēmelītēs un apcepiet eļļā.
  2. Atsevišķi apcepiet sīpolus un ķiplokus, pievienojiet tomātu pastu, kanēli, muskatriekstu, sāli un piparus.
  3. Kārtojiet slāņus cepšanas traukā: baklažāni, gaļas maisījums, atkal baklažāni.
  4. Augšpusē uzlejiet bešamela mērci.
  5. Cepiet cepeškrāsnī 180°C temperatūrā apmēram 40 minūtes.

15. Vistas gaļas ēdieni Ķīniešu Kung

Kung Pao - garšīgs ēdiens pagatavot mājās


Kung Pao – garšīgs ēdiens pagatavot mājās

Sastāvdaļas:

  • Vistas gaļas gabaliņi
  • Zemesrieksti
  • Zaļie pipari
  • Sausi sarkanie čili
  • Sīpoli
  • Sojas mērce
  • Rīsu etiķis
  • Cukurs
  • Sezama eļļa
  • Ķiploki
  • Ingvers

Pagatavošana:

  1. Vistas gaļas gabaliņus marinējiet sojas mērcē, rīsu etiķī, cukurā un sezama eļļā.
  2. Sausos čili un zemesriekstus apcepiet sezama eļļā.
  3. Pievienojiet smalki sagrieztu sīpolu, ķiploku un ingveru, tad vistu.
  4. Beigās pievienojiet zaļos piparus.
  5. Cepiet, līdz vista ir gatava.
  6. Pasniedziet ar rīsiem vai nūdelēm.

16. Sēņu risoto

Risotto - garšīgs ēdiens pagatavot mājās


Risotto – garšīgs ēdiens pagatavot mājās

Sastāvdaļas:

  • Arborio rīsi
  • Eļļa
  • Šampinjoni
  • Sīpoli
  • Ķiploki
  • Baltais vīns
  • Vistas vai dārzeņu buljons
  • Parmezāna siers
  • Sviests
  • Sāls un pipari

Pagatavošana:

  1. Smalki sagrieziet sīpolus un ķiplokus, apcepiet tos eļļā.
  2. Pievienojiet sagrieztas sēnes un cepiet, līdz tās kļūst mīkstas.
  3. Iemaisiet rīsus un cepiet, līdz tie kļūst caurspīdīgi.
  4. Pievienojiet vīnu un gaidiet, līdz tas iztvaikos.
  5. Pamazām pievienojiet karstu buljonu, maisot, līdz rīsi ir gatavi.
  6. Beigās iemaisiet sviestu un rīvētu Parmezāna sieru.

17. Ratatouille

Ratatouille - garšīgs ēdiens pagatavot mājās


Ratatouille – garšīgs ēdiens pagatavot mājās

Sastāvdaļas:

  • Baklažāni
  • Cukini
  • Sarkanās paprikas
  • Tomāti
  • Sīpoli
  • Ķiploki
  • Timiāns
  • Rozmarīns
  • Olīveļļa
  • Sāls un pipari

Pagatavošana:

  1. Sagrieziet baklažānus, cukini, paprikas un tomātus.
  2. Smalki sagrieziet sīpolu un ķiplokus.
  3. Pannā ar olīveļļu apcepiet sīpolus un ķiplokus.
  4. Pievienojiet dārzeņus un garšvielas.
  5. Sautējiet uz lēnas uguns, līdz dārzeņi kļūst mīksti.
  6. Pasniedziet siltu vai aukstu.

18. Spāņu tomātu zupu gaspačo

Gazpacho - garšīgs ēdiens pagatavot mājās


Gazpacho – garšīgs ēdiens pagatavot mājās

Sastāvdaļas:

  • Nobrieduši tomāti
  • Gurķis
  • Sarkanā paprika
  • Sīpoli
  • Balta maize
  • Vīna etiķis
  • Olīveļļa
  • Sāls
  • Ķiploki

Pagatavošana:

  1. Visus dārzeņus sagrieziet un lieciet blenderī.
  2. Pievienojiet maizi, etiķi, eļļu, sāli un ķiplokus.
  3. Sajauciet, līdz iegūstat vienmērīgu masu.
  4. Atvēsiniet vismaz dažas stundas pirms pasniegšanas.

19. Turku Baklava

Baklava - garšīgs ēdiens pagatavot mājās


Baklava – garšīgs ēdiens pagatavot mājās

Sastāvdaļas:

  • Sviests
  • Rieksti (piemēram, valrieksti vai pistācijas)
  • Medus
  • Cukurs
  • Ūdens
  • Citronu sula

Pagatavošana:

  1. Katrai mīklas lapai uzklājiet izkausētu sviestu.
  2. Uz mīklas izklājiet sasmalcinātus riekstus.Satiniet mīklu un sagrieziet gabaliņos.
  3. Cepiet cepeškrāsnī 180°C temperatūrā,
  4. līdz kļūst zeltaini
  1. Kad baklava ir cepusi un joprojām karsta, uzmanīgi pārlejiet to ar sagatavoto sirupu, nodrošinot, lai katrs gabals būtu līdzens.
  2. Tagad ļaujiet baklavai atdzist un atpūsties, ļaujot sirupam labi iesūkties katra mīklas slāņa iekšienē un riekstu starpā.
  3. Kad baklava ir pilnīgi atdzisusi un sirups ir iesūcies, jūs varat to sagriezt un baudīt šo saldumu!

20. Churros ar šokolādes mērci

Churros - garšīgs ēdiens, ko var pagatavot mājās

Churros – garšīgs ēdiens, ko var pagatavot mājās

Sastāvdaļas:

  • Milti
  • Ūdens
  • Sāls
  • Eļļa cepšanai
  • Cukurs
  • Kanēlis
  • Tumšā šokolāde
  • Krējums

Gatavošanas process:

  1. Miltus, sāli un ūdeni sajauciet, lai iegūtu viendabīgu mīklu.
  2. Uzkarsējiet eļļu un izspiediet formājumu, lai veidotu churros strēmeles, tās tieši iemērcot eļļā.
  3. Cept, līdz tās kļūst par auksīgu krāsu, tad apgrieziet cukurā un kanēlī.
  4. Šokolādi ar krējumu izkausējiet, lai iegūtu šķidru mērci.
  5. Pasniedziet churros ar šokolādes mērci.

21. Kimchi

Kimchi - garšīgs ēdiens, ko var pagatavot mājās


Kimchi – garšīgs ēdiens, ko var pagatavot mājās
Sastāvdaļas:

  • Korejiešu kāposti
  • Sāls
  • Ķiploki
  • Ingvers
  • Korejiešu čili pasta
  • Medus
  • Zivju vai sojas mērce
  • Sīpolu spalvas

Pagatavošanas process:

  1. Kāpostu sagriež sīkos gabalos un iemaisa ar sāli, atstājot stundu, lai tas mīkstinātos.
  2. Ķiploki, ingvers, čili pastu, medu un zivju mērci sajauc kopā, lai iegūtu mērci.
  3. Izmazgātos kāpostus samaisa ar mērci un sīpolu spalvām.
  4. Kimchi ieliek sterilizētos traukos un atstāj fermentēties vairākas dienas.

22. Portugāļu Bacalhau a Bras

Bacalhau a Bras - garšīgs ēdiens, ko var pagatavot mājās


Bacalhau a Bras – garšīgs ēdiens, ko var pagatavot mājās
Sastāvdaļas:

  • Sāļais bakalārs
  • Kartupeļi
  • Olas
  • Sīpoli
  • Olīveļļa
  • Melnās olīvas
  • Pētersīļi
  • Sāls un pipari


Pagatavošanas process:

  1. Bakalāru iemērc ūdenī 24 stundas, mainot ūdeni.
  2. Kartupeļus sagriež plānās šķēlēs un apcep.
  3. Sīpolus sagriež un apcep ar olīveļļu, pievieno bakalāra gabalus.
  4. Sajauc ar olu masu, līdz tas sabiezē.
  5. Pateic ar melnajām olīvām un pētersīļiem.

23. Nasi goreng

Nasi Goreng - garšīgs ēdiens, ko var pagatavot mājās


Nasi Goreng – garšīgs ēdiens, ko var pagatavot mājās
Sastāvdaļas:

  • Vārīti rīsi
  • Vistu gabaliņi
  • Olas
  • Ķirbji
  • Sīpoli
  • Ķiploki
  • Garneļu mērce
  • Sojas mērce
  • Sambal oelek (asā mērce)
  • Oliņķaulu eļļa


Pagatavošanas process:

  1. Sīpolus un ķiplokus sagriež un apcep ar eļļu.
  2. Pievieno vistu, ķirbjus un cep, līdz tie ir gatavi.
  3. Pievieno garneļu mērci, sojas mērci un sambal oelek.
  4. Iemaisa vārītos rīsus un mērcē uz stipras uguns.
  5. Pēdējās minūtēs iemaisa olas un mērcē, līdz tie ir gatavi.

24. Argentine asado

Asado - garšīgs ēdiens, ko var pagatavot mājās


Asado – garšīgs ēdiens, ko var pagatavot mājās
Sastāvdaļas:

  • Dažādu veidu gaļa (piem., liellopa gaļa, cūkgaļa, jēra gaļa)
  • Sāls un pipari
  • Oliņķaulu eļļa
  • Čimichurri mērce


Pagatavošanas process:

  1. Gaļu apcep ar sāli un pipariem, patepk ar oliņķaulu eļļu.
  2. Kep gārā, periodiski pagriežot, līdz sasniegs vēlamo cepešanas pakāpi.
  3. Pirms pasniegšanas, atstāj gaļu 10 minūtes, lai sulas izplatītos.
  4. Piedāvā kopā ar čimichurri mērci.

25. Rāmen zupa

Ramens - garšīgs ēdiens, ko var pagatavot mājās

Ramens – garšīgs ēdiens, ko var pagatavot mājās
Sastāvdaļas:

  • Ramena makaroni
  • Vistu vai cūkgaļas buljons
  • Vistu vai cūkgaļas gabaliņi
  • Spināti
  • Bambusa dzinumi
  • Olas
  • Sīpolu stiebri
  • Sojas mērce
  • Sēzama eļļa


Pagatavošanas process:

  1. Iesildiet vistu vai cūkgaļu buljonā.
  2. Virtos makaronus ielieciet bļodā.
  3. Uz makaroniem novietojiet gaļas gabaliņus, bambusa dzinumus, spinātus un pusvirtu olu.
  4. Uzsildiet buljonu ar sojas mērci un sēzama eļļu, tad pārlejiet to pār makaroniem.
  5. Papildiniet ar sīpolu stiebriem.

26. Meksikāņu Quesadilla ar Vistu

Quesadilla - garšīgs ēdiens, ko var pagatavot mājās


Quesadilla – garšīgs ēdiens, ko var pagatavot mājās
Sastāvdaļas:

  • Tortiljas
  • Vistas krūtinēls
  • Siers (piemēram, čedars)
  • Pankūka
  • Jalapeno pipari
  • Oliņķīmji alieja
  • Avokado
  • Tomāti
  • Krēmveida mērce


Pagatavošanas process:

  1. Vistu apcept un sagrieziet plānās šķēlēs.
  2. Uz tortiljas novietojiet siera gabaliņus, vistu, sasmalcinātu pankūku un jalapeno.
  3. Uzklājiet otru tortilju, cepeškrāsnī cepiet no abām pusēm.
  4. Sagrieziet sektoros un pasniedziet ar avokado, tomātu gabaliņiem un krēmveida mērci.

27. Borščs

Borščs - garšīgs ēdiens, ko var pagatavot mājās


Borščs – garšīgs ēdiens, ko var pagatavot mājās

Sastāvdaļas:

  • Liellopu vai cūkgaļa
  • Kartupeļi
  • Bietes
  • Kāposti
  • Sīpoli
  • Ķiploki
  • Tomātu pasta
  • Aromātiskie pipari
  • Lauvas lapas
  • Sāls
  • Sēnes (pēc izvēles)


Pagatavošanas process:

  1. Gaļu izvāriet buljonā kopā ar aromātiskajiem pipariem un lauvas lapām.
  2. Sagrieziet kartupeļus, bietes un kāpostus un pievienojiet buljonam.
  3. Sīpolus un ķiplokus pārcept ar tomātu pastu, tad pievienojiet zupai.
  4. Vāriet, līdz dārzevoles kļūst mīkstas.
  5. Pasniedziet ar skābo krējumu un svaigu maizi.

28. Vistas giross

Vistas giross

Sastāvdaļas marinādei:

  • 500 g vistas filejas vai ciskas (bez kauliem)
  • 4 ēdamkarotes olīveļļas
  • 2 ēdamkarotes citrona sulas
  • 3 ķiploka daiviņas (sasmalcinātas)
  • 1 tējkarote oregano
  • 1 tējkarote saldās paprikas pulvera
  • 1/2 tējkarote maltā ķimenes
  • Sāls un melnie pipari pēc garšas

Citi nepieciešamie produkti:

  • 4–6 pitas maizes
  • Grieķu jogurts vai tzatziki mērce
  • Tomāti (sagriezti šķēlēs)
  • Gurķi (sagriezti šķēlēs vai salmiņos)
  • Sarkanā sīpola šķēlītes
  • Salātu lapas

Pagatavošana:

  1. Marināde: Sajauciet visas marinādes sastāvdaļas bļodā. Pievienojiet vistas gabaliņus un labi samaisiet, lai gaļa pilnībā noklātos ar marinādi. Atstājiet marinēties vismaz 1–2 stundas (vēlams uz nakti ledusskapī).
  2. Cepšana: Uzkarsējiet pannu vai grilu uz vidējas uguns. Cepiet vistas gabaliņus, līdz tie ir zeltaini un pilnībā gatavi (aptuveni 4–5 minūtes no katras puses). Pēc cepšanas atstājiet gaļu uz pāris minūtēm atpūsties un pēc tam sagrieziet plānās šķēlēs.
  3. Pitas sagatavošana: Uzkarsējiet pitas maizi uz pannas vai cepeškrāsnī, lai tās būtu mīkstas un siltas.
  4. Salikšana: Uz pitas maizes uzklājiet grieķu jogurtu vai tzatziki mērci. Pievienojiet vistu, tomātus, gurķus, sīpolus un salātu lapas.
  5. Pasniegšana: Salokiet pitas maizi, veidojot „kabatiņu” vai sarullējiet. Pasniedziet siltu kopā ar papildu tzatziki mērci vai kartupeļiem.

Labu apetīti!

29. Franču Crepe ar Šokolādi un Augļiem

Crepe - garšīgs ēdiens, ko var pagatavot mājās


Crepe – garšīgs ēdiens, ko var pagatavot mājās
Sastāvdaļas:

  • Milti
  • Olas
  • Piens
  • Sviests
  • Cukurs
  • Sāls
  • Tumšā šokolāde
  • Augļi (piemēram, zemenes, zemenes)
  • Pudra cukurs


Gatavošanas process:

  1. Miltus, olas, pienu, izkausēto sviestu, cukuru un sāli sajauciet kopā, lai iegūtu viendabīgu mīklu.
  2. Uz karstas pannas cept plānus pankūkas.
  3. Pankūkas pārklājiet ar izkausēto šokolādi.
  4. Virspusē uzlieciet svaigus augļus.
  5. Apberiet ar pudra cukuru un pasniedziet.

30. Ķīniešu Dim Sum

Dim Sum - garšīgs ēdiens, ko var pagatavot mājās


Dim Sum – garšīgs ēdiens, ko var pagatavot mājās
Sastāvdaļas:

  • Vārīti cūkgaļas vai vistas gabaliņi
  • Bambusa tvaika katls
  • Milti
  • Ūdens
  • Sāls
  • Sīpolu ziedi
  • Sojas mērce


Gatavošanas process:

  1. Sajauciet miltus, ūdeni un sāli, lai iegūtu mīklu.
  2. Veidojiet mazus mīklas maisiņus.
  3. Ielieciet vidū vārītas cūkgaļas vai vistas gabaliņus.
  4. Ielieciet bambusa tvaika katlā un vāriet uz tvaika 10-15 minūtes.
  5. Pakārtojiet ar sojas mērci un smalki sagrieztu sīpolu ziedu.

31. Spāņu Flan

Flan - garšīgs ēdiens, ko var pagatavot mājās


Flan – garšīgs ēdiens, ko var pagatavot mājās
Sastāvdaļas:

  • Olas
  • Piena
  • Cukurs
  • Vanilīna ekstrakts
  • Karamels (no cukura un ūdens)


Gatavošanas process:

  1. Iztvaicē cukuru, lai iegūtu karamelizētu masu, un izklājiet to uz cepamās formas dibena.
  2. Olas izšķīdiniet ar cukuru, pienu un vanilīna ekstraktu.
  3. Ielejiet maisījumu uz karamelizētas formas.
  4. Cepeškrāsnī uz ūdens vannas cepiet 150°C temperatūrā aptuveni 1 stundu.
  5. Pirms pasniegšanas atdzesējiet un apgrieziet uz plāksnes.

32. Tom yum

Tom Yum Sults - garšīgs ēdiens, ko var pagatavot mājās


Tom Yum Sults – garšīgs ēdiens, ko var pagatavot mājās
Sastāvdaļas:

  • Svaigas garneles
  • Citrongrass
  • Galangal (taizemiešu ingvers)
  • Kafīr lapas
  • Čili pipari
  • Svaigas zaļās citronu sulas
  • Vistas vai dārzeņu buljons
  • Kokosriekstu piens
  • Sīpoli
  • Cukurs un sāls


Gatavošanas process:

  1. Uzvāriet sulu ar sagrieztu citrongrass, galangal, kafīr lapām un čili pipariem.
  2. Pievienojiet sīpolus un svaigās zaļās citronu sulas.
  3. Pirms pasniegšanas sultī ielieciet garneles un vāriet, līdz tās kļūst rozā krāsas.
  4. Beigās pievienojiet kokosriekstu pienu, cukuru un sāli pēc garšas.

33. Ungāru Gūlašs

Gūlašs - garšīgs ēdiens, ko var pagatavot mājās


Gūlašs – garšīgs ēdiens, ko var pagatavot mājās
Sastāvdaļas:

  • Liellopu vai cūkgaļa
  • Sīpoli
  • Česnaks
  • Sarkanā paprika
  • Tomāti
  • Sarkanvīns
  • Kartupeļi
  • Meža sēnes
  • Lauva lapas
  • Oliņķauli
  • Sāls un pipari


Gatavošanas process:

  1. Sagrieziet gaļu gabalos un apcepjiet tos eļļā.
  2. Pievienojiet smalki sagrieztus sīpolus, česnaku un sarkano piparu, cepiet līdz mīkstumam.
  3. Pievienojiet sagrieztus tomātus un sarkanvīnu, vāriet vairākas minūtes.
  4. Pievienojiet kartupeļus, sēnes, lauru lapas un piparus.
  5. Cepeškrāsnī zemā ugunī cepiet 2-3 stundas, līdz gaļa kļūst mīksta.

34. Kuskus

Kuskus - garšīgs ēdiens, ko var pagatavot mājās


Kuskus – garšīgs ēdiens, ko var pagatavot mājās
Sastāvdaļas:

  • Kuskus
  • Dārzeņu vai vistas buljons
  • Česnaks
  • Sīpoli
  • Cukini
  • Morkas
  • Sarkanie pipari
  • Rozīnes
  • Cumin
  • Oliņķauli
  • Sāls un pipari


Gatavošanas process:

  1. Izvāriet kuskusu dārzeņu vai vistas buljonā.
  2. Sautējiet sīpolus un česnaku eļļā.
  3. Pievienojiet sagrieztus dārzeņus, rozīnes, cumin un cūkas sirdi, cepiet līdz mīkstumam.
  4. Samaisiet sagatavoto kuskusu ar dārzeņiem, garšojiet ar sāli un pipariem.

35. Itāļu tiramisu recepte

Tiramisu - garšīgs ēdiens, ko var pagatavot mājās


Tiramisu – garšīgs ēdiens, ko var pagatavot mājās
Sastāvdaļas:

  • Savoiardi cepumi
  • Kafija (stipra, atdzesēta)
  • Mascarpone siers
  • Olas
  • Cukurs
  • Kakao pulveris
  • Amaretto vai kafijas likieris


Gatavošanas process:

  1. Uzplakt olu dzeltenumus ar cukuru, līdz masa kļūst gaismaina un putas.
  2. Ieiet mascarpone siers un amaretto vai kafijas likieris.
  3. Iemērciet cepumus atdzesētajā kafijā.
  4. Izklājiet iemērcotus cepumus slāņos uz trauka dibena.
  5. Uz cepumu slāņa uzklājiet mascarpone masu.
  6. Atkārtojiet slāņus un pēdējais ir mascarpone slānis.
  7. Pirms pasniegšanas, uzklājiet kakao pulveri un atdzesējiet.

36. Cūkgaļas gulašs

Gulas - garšīgs ēdiens, ko var pagatavot mājās

Sastāvdaļas:

  • 500 g cūkgaļas (pleca vai šķiņķa)
  • 2 ēdamkarotes augu eļļas
  • 1 liels sīpols
  • 2 ķiploka daiviņas
  • 1 liels burkāns
  • 1 paprika (sarkanā vai dzeltenā)
  • 2 ēdamkarotes tomātu pastas
  • 200 ml gaļas buljona vai ūdens
  • 1 tējkarote saldās paprikas pulvera
  • 1 tējkarote kumīna
  • Sāls un pipari pēc garšas
  • 2 lauru lapas
  • 2 kartupeļi (pēc izvēles, ja vēlaties gulašu padarīt sātīgāku)
  • Svaigs pētersīlis pasniegšanai

Pagatavošana:

  1. Gaļas sagatavošana: Nomazgājiet cūkgaļu un sagrieziet nelielos gabaliņos. Pannā uzkarsējiet eļļu un apcepiet gaļu, līdz tā kļūst zeltaini brūna no visām pusēm. Izņemiet gaļu no pannas un atlieciet malā.
  2. Dārzeņu cepšana: Tajā pašā pannā apcepiet sīpolu, sagrieztu smalkos gabaliņos, līdz tas kļūst caurspīdīgs. Pievienojiet sasmalcināto ķiploku un apcepiet vēl 1 minūti.
  3. Paprika un burkāns: Pievienojiet pannai plānās šķēlītēs sagrieztu burkānu un papriku. Cepiet 2–3 minūtes, līdz dārzeņi sāk mīkstināties.
  4. Tomātu pasta: Iemaisiet tomātu pastu, paprikas pulveri un kumīnu. Cepiet pāris minūtes, lai garšas atvērtos.
  5. Gaļa un buljons: Atgrieziet gaļu pannā, pievienojiet buljonu vai ūdeni un lauru lapas. Uzkarsējiet līdz vārīšanās temperatūrai, tad samaziniet uguni un vāriet uz lēnas uguns 30–40 minūtes.
  6. Pievienojiet kartupeļus (pēc izvēles): Ja izmantojat kartupeļus, sagrieziet tos gabaliņos un pievienojiet gulašam pēdējās 20 vārīšanas minūtēs.
  7. Garšas regulēšana: Pievienojiet sāli, piparus un, ja nepieciešams, vēl garšvielas pēc garšas.
  8. Pasniegšana: Pasniedziet gulašu ar svaigu pētersīli un, ja vēlaties, ar kartupeļu biezeni, makaroniem vai svaigu maizi.

Labu apetīti!

37. Indijas Čana masāla

Čana masāla - garšīgs ēdiens, ko var pagatavot mājās


Čana masāla – garšīgs ēdiens, ko var pagatavot mājās
Sastāvdaļas:

  • Konservētas vai iemērcētas un vārītas mājas pupiņas
  • Tomāti
  • Sīpoli
  • Ķiploki
  • Ingvers
  • Kumins
  • Oliņķu eļļa
  • Svaigas citrona sulas
  • Sāls un pipari


Gatavošanas process:

  1. Sīpolus, česnaku un ingveru smalki sagrieziet un apcepti eļļā.
  2. Pievienojiet kumins un sautējiet.
  3. Pievienojiet sagrieztus tomātus un vāriet, līdz tie mīkstina.
  4. Pievienojiet mājas pupiņas, sāli, piparus un nedaudz ūdens.
  5. Vāriet uz mazas uguns 20-30 minūtes.
  6. Pirms pasniegšanas pievienojiet citrona sulu.

38. Ķīniešu Pekinas zoss

Zoss - garšīgs ēdiens, ko var pagatavot mājās


Zoss – garšīgs ēdiens, ko var pagatavot mājās
Sastāvdaļas:

  • Zossa krūtiņa
  • Medus
  • Sojas mērce
  • Cimdu rieksti
  • Aneža zvaigznes
  • Smalkie pipari
  • Sīpolu sarkanumi
  • Krējuma mērce
  • Pekinas maize


Gatavošanas process:

  1. Marinējiet zosu ar medu, sojas mērci, cimdu riekstiem, anīzu un smalkajiem pipariem.
  2. Ceptavā cepeškrāsnī cepejiet zosu līdz krāsainai ādai.
  3. Sagrieziet zossa krūtiņu plānās šķēlītēs.
  4. Paklājiet uz galda ar sīpolu sarkanumiem, krējuma mērci un Pekinas maizi.

39. Spāņu Patatas bravas

Patatas bravas - garšīgs ēdiens, ko var pagatavot mājās


Patatas bravas – garšīgs ēdiens, ko var pagatavot mājās
Sastāvdaļas:

  • Kartupeļi
  • Oliņķu eļļa
  • Sāls
  • Čili pulveris
  • Tomātu mērce
  • Ķiploki
  • Sarkanvīna etiķis
  • Cukurs
  • Paprikas pulveris


Gatavošanas process:

  1. Izgrieziet kartupeļus kubiņos un pārlejiet ar eļļu, līdz tie kļūst par kraukšķīgām.
  2. Sagatavojiet mērci, sajaucot smalki sagrieztus ķiplokus, sarkanvīna etiķi, cukuru, čili un paprikas pulveri.
  3. Ielejiet mērci uz kartupeļiem.

40. Vista teriyaki mērcē

Terijaki vista - garšīgs ēdiens, ko var pagatavot mājās


Terijaki vista – garšīgs ēdiens, ko var pagatavot mājās
Sastāvdaļas:

  • Vistas krūtiņa
  • Sojas mērce
  • Medus
  • Sezama eļļa
  • Rīsu etiķis
  • Ķiploki
  • Ingvers
  • Sezama sēklas
  • Sīpolu sarkanumi


Gatavošanas process:

  1. Sagrieziet vistas gaļu kubiņos un apcepti sezama eļļā.
  2. Atsevišķā traukā sajauciet sojas mērci, medu, rīsu etiķi, smalki sagrieztus ķiplokus un ingveru, lai iegūtu Terijaki marinādi.
  3. Ielejiet marinādi pār vistas gaļu un vāriet, līdz mērce biežās.
  4. Pirms pasniegšanas aprikojiet ar sezama sēklām un sīpolu sarkanumiem.

41. Kuskus

Kuskus - garšīgs ēdiens, ko var pagatavot mājās


Kuskus – garšīgs ēdiens, ko var pagatavot mājās
Sastāvdaļas:

  • Kuskus
  • Vistas vai dārzeņu buljons
  • Ciberžols
  • Rozmarīns
  • Ķiploki
  • Sīpoli
  • Dārzeņi (piemēram, burkāni, cukini)
  • Rozīnes
  • Oliņķu eļļa


Gatavošanas process:

  1. Iesmērējiet kuskusu buljonā ar smalki sagrieztu ķiploku, rozmarīnu un ciberžoli.
  2. Sīpolus un dārzeņus smalki sagriež, pārlej ar eļļu un apcept līdz mīkstumiem.
  3. Sajauciet kuskusu ar apceptajiem sīpoliem, dārzeņiem un rozīnēm.
  4. Piedāvājiet kā garnējumu gaļai vai kā atsevišķu ēdienu.

42. Gvakamole

Guacamole - garšīgs ēdiens, ko var pagatavot mājās


Guacamole – garšīgs ēdiens, ko var pagatavot mājās
Sastāvdaļas:

  • Avokado
  • Tomāti
  • Sarkanais sīpols
  • Čili pipari
  • Laima sula
  • Sāls
  • Ķiploki


Gatavošanas process:

  1. Sasmalciniet avokadus līdz viendabīgai masai.
  2. Sasmalciniet tomātus, sarkanos sīpolus, čili piparus un ķiplokus.
  3. Iemaisiet sagrieztos dārzeņus, laima sulu, sāli un sasmalcināto koriandru avokado masā.
  4. Piedāvājiet kā uzkodu vai kā mērci.

43. Franču pīrāgs kišs jeb quiche Lorraine

Quiche Lorraine - garšīgs ēdiens, ko var pagatavot mājās


Quiche Lorraine – garšīgs ēdiens, ko var pagatavot mājās
Sastāvdaļas:

  • Kumpja gabaliņi
  • Siers (piemēram, Grujēra)
  • Olas
  • Krējums
  • Mīklas (gatava vai pašmāju gatavota)
  • Sīpoli
  • Sāls un pipari


Gatavošanas process:

  1. Izklājiet mīklu cepamajā formā.
  2. Uz mīklas izkārtojiet kumpja gabaliņus un tarko sieru.
  3. Olas izsist ar krējumu, sāli un pipariem.
  4. Ielejiet olu un krējuma maisījumu virs kumpja un siera.
  5. Cept 180°C temperatūrā, līdz virsma kļūst zelta krāsā.

44. Apfelstrudel

Apfelstrudel - garšīgs ēdiens, ko var pagatavot mājās


Apfelstrudel – garšīgs ēdiens, ko var pagatavot mājās
Sastāvdaļas:

  • Āboli
  • Rozīnes
  • Cimds
  • Cukurs
  • Milti
  • Sviests
  • Ūdens
  • Pudrveida cukurs


Gatavošanas process:

  1. Sagrieziet ābolus plānās šķēlītēs un sajauciet ar rozīnēm, cimdu un cukuru.
  2. Sagatavojiet mīklas, samaisot miltus, sviestu un ūdeni.
  3. Izkārtojiet mīklu plānā un uz tās izvietojiet ābolu maisījumu.
  4. Salieciet mīklu ar ābolu maisījumu un cepiet cepeškrāsnī līdz tas kļūst krāsains un krāsains.
  5. Papildus pārkaisa ar pudrveida cukuru un pasniedz.

45. Feijoada brasileira

Feijoada - garšīgs ēdiens, ko var pagatavot mājās


Feijoada – garšīgs ēdiens, ko var pagatavot mājās
Sastāvdaļas:

  • Melnās pupas
  • Dažādu veidu kumpis un desas
  • Sīpoli
  • Ķiploki
  • Lauras lapas
  • Čili pulveris
  • Tomāti
  • Oliņķu eļļa
  • Sāls un pipari
  • Rīsi (kad tiek pasniegts)

Gatavošanas process:

  1. Pupas jāieliek uz nakti un jāvāra līdz pusmīkstai.
  2. Sīpolus un ķiplokus sasmalcina un apcept eļļā.
  3. Pievienojiet kumpju un desu gabaliņus, apcep, līdz tie viegli apsārt.
  4. Pievienojiet pupas, lauru lapas, čili pulveri un sagrieztos tomātus.
  5. Vāriet visu maisījumu uz mazas uguns, līdz gaļa kļūst mīksta un pupas ir pilnībā vārītas.
  6. Pasniedziet ar karstiem rīsiem un zaļumiem.

Piemērots gan pusdienām, gan vakariņām

Vai meklējat idejas gardām un vienkāršām maltītēm mājās? Šis raksts piedāvā receptes, kas ir piemērotas gan ātri pagatavojamām pusdienām, gan vakariņām mājās. Izvēlieties labākos ēdienus ģimenei un pārsteidziet tuvākos ar vienkāršām un tradicionālām vai eksotiskām receptēm.

Ēdieni mājās pusdienām:

  • Itāļu Boloņas spageti: vienkārša un ātra recepte, kas apmierinās visu ģimenes locekļu gaumes.
  • Spāņu paelja: aromātisks ēdiens ar jūras veltēm, lieliski piemērots sātīgām pusdienām.
  • Indiešu Tikka Masala: pikanta un krēmīga vistas recepte, kas piešķir īpašu garšu pusdienām.
  • Taizemiešu Pad Thai: ātri pagatavojamas rīsu nūdeles ar garneļu vai vistas piedevām.
  • Ķīniešu Kung Pao vista: ātra un viegla izvēle ar pikantu garšu.
  • Japāņu Ramens: aromātisks zupas veids, kas ir gan sātīgs, gan ātri pagatavojams.
  • Indiešu Chana Masala: veģetārais ēdiens, kas ir bagāts ar garšvielām un viegli pagatavojams.

Ēdieni mājās vakariņām:

  • Klasiskā Cēzara salātu recepte: viegls un atsvaidzinošs ēdiens, ideāls vēlām vakariņām.
  • Veģetārais čili: vienkāršs un sātīgs ēdiens, kas patiks visiem.
  • Grieķu jogurta deserts ar medu un riekstiem: salds un viegls deserts, lieliski piemērots pēc vakariņām.
  • Franču Ratatouille: sautētu dārzeņu ēdiens, kas ir gan garšīgs, gan veselīgs.
  • Meksikāņu tako ar gaļu: ātri un garšīgi pagatavojams ēdiens ģimenes vakariņām.
  • Vācu vistas šnicelis: klasiska recepte ar kraukšķīgu garoziņu, kas iepriecinās visus pie galda.
  • Japāņu suši: izsmalcināts un viegls ēdiens, kas ir piemērots īpašiem gadījumiem.
  • Amerikāņu burgeri: ātra un vienkārša recepte ar sulīgu gaļu un svaigiem dārzeņiem.

Ātri un viegli pagatavojami ēdieni:

Ja laika ir maz, bet gribas pagatavot kaut ko gardu, šīs receptes ir ideāla izvēle.

  • Klasiskā Cēzara salātu recepte: ātri un viegli pagatavojams svaigs ēdiens.
  • Itāļu Boloņas spageti: vienkāršs un ātrs risinājums sātīgām maltītēm.
  • Veģetārais čili: ātra, sātīga un barojoša recepte.
  • Grieķu jogurta deserts ar medu un riekstiem: ātri pagatavojams deserts ar dabīgiem ingredientiem.
  • Meksikāņu tako ar gaļu: ātra recepte ar daudzām garšām.
  • Ķīniešu Kung Pao vista: pikants un aromātisks ēdiens, kas pagatavojams īsā laikā.
  • Spāņu gazpačo: atsvaidzinoša un viegla zupa karstām vasaras dienām.

Ceram, ka šīs gardās receptes atrisinās jautājumu “Ko pagatavot ēst mājās?

Bez komentāriem

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Mēs izmantojam sīkfailus, lai uzlabotu jūsu pieredzi mūsu vietnē. Pārlūkojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu nosacījumus un privātumu
SākotnējaisProfils
Meklēt
Uz augšu